ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

image-159374-157065-124143-lineLAST.png?1453821106996

Μετά τον επαναπατρισμό μας από την Γερμανία, το έτος 2005, ιδρύσαμε την εταιρεία μας οι δύο αδερφοί Ζαχαρίας και Χριστόδουλος Καμενίδης καθώς και ο «αδερφός» μας Θεόδωρος Κούρτης.

Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να την αναπτύξουμε θα ήταν ο σεβασμός μας προς τους ανθρώπους οι οποίοι μας επιλέγουν. Ο σεβασμός αυτός αφορά αφενός τη συμπεριφορά μας απέναντι στους πελάτες μας και το χώρο τους, αφετέρου την υποχρέωσή μας να διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να λύνουμε κάθε πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, πιο καθαρά, πιο ολοκληρωμένα και στην πιο λογική τιμή.

Κατά τη διάρκεια της 10ετούς ανοδικής πορείας μας, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας και εκσυγχρονίσαμε τον εξοπλισμό μας ήδη δύο φορές. Αδιαμφισβήτητη απόδειξη της επιτυχίας μας αποτελεί για εμάς το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, οι οποίοι απευθύνονται σ’ εμάς εδώ και χρόνια αποκλειστικά!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για την προτίμηση που μας δείχνουν τόσο καιρό πλέον καθώς και να δεσμευτώ πως ο δρόμος μας αυτός δεν θα αλλάξει.

Σε όσους δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τις υπηρεσίες μας, θα ήθελα να πω ότι εμείς είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας!

Με σεβασμό

Καμενίδης Χριστόδουλος